Over ons

Al 80 jaar kwaliteit in installatiewerk

Technisch Buro Hoving kan bogen op een succesvolle historie die terug voert naar het jaar 1934. Inmiddels leveren wij dus ruim 80 jaar kwaliteitswerk voor particuliere huiseigenaren, bedrijven, woningcorporaties en aannemers.

Allround installatiewerk
Met 7 ervaren en goed geschoolde vakmensen zijn wij dé specialist voor verwarming, loodgieterswerk, dakgoten, riolering, ventilatie, elektrische installaties en uw nieuwe badkamer. Voor grotere projecten verzorgen wij bovendien datanetwerken, verlichtingsplannen en revisietekeningen. En voor sportclubs in de regio Hoogeveen, Ruinen, Meppel, Dedemsvaart, Coevorden, Oosterhesselen, Zuidwolde en Wijster zijn wij de expert op het gebied van legionellapreventie.

Energie besparen
We adviseren u ook graag hoe u energie kunt besparen. Bijvoorbeeld met zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp. En wilt u energie-neutraal bouwen? Dan is Hoving voor u de perfecte partner.

Keuringen
In opdracht van bedrijven verzorgen we keuringen NEN 1010 en NEN 3140, zodat u verzekerd bent van veilige en goed functionerende installaties en uw medewerkers met veilig gereedschap kunnen werken.

24-uurs service
Heeft u te kampen met een storing die snel opgelost moet worden? Dan bieden we 24-uurs service: al is het midden in de nacht, we zijn snel ter plaatse voor een oplossing.

Meer weten?
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Technisch Buro Hoving
of bel: 0528 - 262 385. Dan krijgt u de kwaliteit die u verwacht.